SZOLGÁLTATÁSAINK:

(Törékeny csomag, illetve speciális szállítást igénylő küldemény szállítása esetében kérjük, hogy megrendeléskor szíveskedjen előre szólni a biztonságos felvétel és kézbesítés érdekében.)

 • Budapesti szállítás:
  A megrendelés időpontjától számított maximum 1 órán belül felvesszük, és a felvételt követően legkésőbb 1 órán belül le is adjuk küldeményeit. Természetesen a fuvarok szállítási idejét teljes mértékben az ügyfeleink igényeihez alakítjuk. A budapesti szállítások díjait egy speciális kerületmátrixban határoztuk meg (pl.: Budapesten a legalacsonyabb árunk 733 Ft legmagasabb árunk 2375 Ft, Budaörs 2417 Ft, Érd 3542 Ft, Fót 3667 Ft, Győr 14833 Ft, Miskolc 21667 Ft), melyet a 1/2. számú melléklet tartalmaz. (Budapesten belül +333 Ft felárat számolunk fel Békásmegyerre, Hidegkútra és Ferihegy I - II-re) Az árak nem tartalmazzák a 20%-os Áfát.
 • Vidéki szállítás:
  Budapesten a megrendelés időpontjától számított maximum 1 órán belül felvesszük, és távolságtól függően a lehető legrövidebb idő alatt (néhány órán belül) leadjuk szállítandó csomagját. Vidéki felvétel esetén a távolság és a közlekedési viszonyok függvényében a lehető legrövidebb időn belül vesszük fel és adjuk le a küldeményeket. Vidéki szállítás esetében az ár a következőképpen alakul: tartalmaz egy kiállási díjat és egy kilométerdíjat. Ez az ár motoros futár esetében nettó 1417 Ft + 54 Ft/km, autós futár esetében pedig nettó 1917 Ft + 71 Ft/km.
 • Külföldi szállítás:
  Külföldi fuvar rendelésénél ugyanúgy történik a szállítás, mint a vidéki fuvaroknál, vagyis futáraink azonnal indulnak és a lehető legrövidebb idő alatt teljesítik ügyfeleink megbízásait.
  Az ár ebben az esetben is kiállási díjat és kilométerdíjat tartalmaz, ami motoros kézbesítés esetén nettó 1750 Ft + 60 Ft/km, autós szállításnál pedig nettó 2250 Ft + 79 Ft/km.
 • Várakozás:
  Várakozási díjat akkor számolunk fel, ha futárunknak akár a felvételnél, akár a leadásnál 10 percnél többet kell várakoznia/rakodnia. Tehát az első 10 perc minden esetben ingyenes, ez időn túl azonban minden megkezdett 10 perc díja nettó 292 Ft.
 • Állomás:
  Az állomásdíj egyfajta kedvezmény szerződéses ügyfeleink részére, melyet akkor tudnak kihasználni, ha egyszerre több megrendelést adnak le, oly módon, hogy mindegyik kézbesítendő csomagot ugyanarról a kiindulási pontról lehet felvenni és onnan szállítani több címre. Ilyenkor ugyanis az egy irányba eső címeknél csak a legtávolabbit számoljuk teljes áron, a többit pedig egy kedvezményes állomásdíjban, ami motoros futár esetében nettó 542 Ft/cím, autós futárnál pedig nettó 708 Ft/cím.
 • Éjszakai/Hétvégi szállítás:
  Cégünk irodája hétköznap 08:00-tól 17:30-ig fogad megrendeléseket normál áron, de természetesen ezen időszakon kívül is leadhatja megrendelését, amit azonnal teljesítünk. Az efféle késő esti, illetve hétvégi szállításokra azonban felárat számolunk fel, mely minden esetben a normál tarifa + 50%.
 • Ügyintézés:
  Futáraink vállalnak teljes körű ügyintézést, sorbaállást hivatalos helyeken, hogy ezen ügyek bonyolításai ne az Ön drága idejét rabolják. Ennek a szolgáltatásnak a díja megegyezik a várakozás díjával, de ha hosszabb időt igénylő feladattal szeretné megbízni futárunkat, akkor lehetőség van futárbérlésre is, melynek díját személyes megegyezés alapján alakítjuk ki a teljesítendő feladat és az idő függvényében.
 • Kisbusszal történő szállítás:
  Amennyiben ilyen irányú szállítást igényel, akkor lehetőség szerint legalább egy nappal a szállítás előtt annak pontos helyét és idejét telefonos beszélgetés keretében előre egyeztetni kell. E szállítás díja Budapesten belül tartalmaz egy egyszeri kiállási díjat (hétköznap nettó 3125 Ft, hétvégén nettó 4688 Ft) és a szállítás időtartamára vonatkozóan óradíjat (hétköznap nettó 3646 Ft/óra, hétvégén nettó 5469 Ft/óra). Amennyiben kisbuszos szállítást rendel, tudnia kell, hogy minden esetben úgy határozzuk meg az árat, hogy a kiszállási díjat és minimum 1 óra díját (ami magában foglalja a rakodást, várakozást stb.) számlázuk ki.
 • Teherautóval történő szállítás:
  Ebben az esetben is a lehetőségekhez mérten minimum egy nappal előre telefonon/faxon keresztüli egyeztetés révén rendelheti meg a szállítást.

  Az árak a következőképpen alakulnak:
  1,5 tonnáig Budapesten belül a kiállás nettó 3125 Ft, az óradíj pedig nettó 3646 Ft.
  1,5 tonnáig Vidékre a kiállás nettó 3125 Ft, a kilométerdíj pedig nettó 115 Ft/km.
  A rakodási/várakozási díj 30 percig ingyenes, utána minden megkezdett óra díja nettó 3645 Ft.

  1,5-től 5 tonnáig Budapesten a kiállás nettó 3645 Ft, az óradíj pedig nettó 4010 Ft.
  1,5-től 5 tonnáig Vidékre a szállítás kétféleképpen is történhet. A választást Önre bízzuk.

  Az egyik lehetőség szerint: a kiállás nettó 3125 Ft, a kilométerdíj nettó 146 Ft/km és a rakodási-várakozási díj az első órában ingyenes, utána minden megkezdett óra nettó 3125 Ft/óra-ba kerül.
  A másik lehetőség szerint: a kiállás díja nettó 1667 Ft, a kilométerdíj nettó 125 Ft/km és az óradíj pedig nettó 1667 Ft/óra, amit a fuvar kezdetétől a végéig számolunk.

  A fenti súlyhatároktól eltérően, 24 tonnáig tudunk még szállítást biztosítani.
  A nemzetközi közúti szállítás árát a küldemény paramétereinek függvényében határozzuk meg, melyről megrendelésekor tájékoztatjuk Önt.
  Az összes tehergépkocsi rendelkezik Szállítmányozási Biztosítással, mely gépkocsinként 100.000 USD-ig terjed.

Remélem, cégünk felkeltette érdeklődését! Amennyiben bármilyen további kérdése, észrevétele lenne, vagy futárt szeretne rendelni, ügyfélszolgálatunk készséggel áll az Ön rendelkezésére a 456-0097-es és a 456-0098-as telefonszámokon vagy a 456-0095-es faxszámon!